Revija Sobivanje

Revija Sobivanje je brezplačna revija za majhne in velike. S Sobivanjem želimo ponuditi kakovostno, poučno, ustvarjalno in zabavno vsebino, ki razvija in razgiba kreativnost otrok in staršev v smeri trajnostnega izobraževanja in razvoja. Skozi tematske sklope, ki so v današnjem času najbolj aktualni, nas vodita maskoti revije – čebeli, po imenu Sobi in Vanja

• Skrb za okolje, energija
    • Zdravje (prehrana, šport in higiena)
    • Medsebojni odnosi – spodbujamo prijateljstvo
    • Varnost v prometu
    • Prosti čas
    • Zanimivosti

Vsaka tematika je v publikaciji podrobneje predstavljena, na za otroke in starše poučen in zabaven način. Skozi revijo bralca spodbujamo k sodelovanju z nagradnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi v obliki ugank, ustvarjalnih nalog, kvizov, iskanja gesel in podobno. Revijo prejmejo vsi otroci v vrtcih in osnovnih šolah, ki to želijo: Prvo številko smo natisnili v 18.000, naslednje številke v 30.000 izvodih; Izvode zadnje številke je prejelo 185 vrtcev in šol ter 70 taborniških društev. V kolikor bi se želeli naročiti na brezplačno revijo Sobivanje, nam prosim pošljite izpolnjeno spodnjo prijavnico.

Prijavnica

Sobivanje – brezplačna publikacija za otroke in starše